• Schone omgeving

  AstroVac biedt u en uw gezin een echt schone omgeving!

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_jongetje.jpg
  Lees meer
 • Gebruiksgemak

  Centraal stofzuigen staat synoniem voor gebruiksgemak

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header_unit1.jpg
  Lees waarom

Industrieel

AstroVac > Offerte > Industrieel

In een aantal gevallen is het raadzaam om een industriële oplossing te zoeken voor een stofprobleem, bijvoorbeeld als er sprake is van:
√ fijn, gevaarlijk, schurend of explosief stof
√ langdurig of continu gebruik
√ meerdere gelijktijdige gebruikers
√ vaste aansluitingen op machines
√ grote hoeveelheden
√ hergebruik van materialen
√ verhoogde gezondheidsrisico’s
√ aanvullende normen en eisen (Atex)

InDust (voorheen: Centraction)

Onder de merknaam InDust brengt Van Dijnsen Multitrading ook industriële stofzuiginstallaties op de markt van de Zweedse merken Centraction, Vac.It.Up en Centab. InDust biedt u een uitgebreid assortiment centrale stofzuiginstallaties voor luxe woningen, grote panden en industriële toepassingen. Van bioscoop tot booreiland. Van productiebedrijf tot ziekenhuis.

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de Indust InDust website of bekijk hier de brochure.

Stof is gevaarlijk

Pullman Ermator

Zoekt u een mobiele industriezuiger? Wilt u inspelen op de steeds strenger wordende eisen in de bouwsector en de industrie aangaande stofvrij werken? Pullman-Ermator garandeert kwaliteitsvolle prestaties in een gezonde werkomgeving. Uitgebreide informatie vindt u in de brochure van de S-Line. Wilt u uw mobiele industriezuiger snel in huis hebben? Klik dan hier

Kwartsstof

Kwarts komt voor in veel grondstoffen die in de bouw worden gebruikt. Dat is op zich geen probleem, totdat je in deze bouwmaterialen gaat boren, frezen, zagen, slijpen of hakken: werkzaamheden die in de bouw regelmatig voorkomen. Bij deze werkzaamheden komen er fijne kwartsstofdeeltjes vrij, die diep in de longen kunnen doordringen en daar na verloop van jaren onherstelbare schade kunnen aanrichten. In de toolboxfilm ‘De gevaren van kwartsstof’ vertelt presentatrice Lottie Hellingman over de gevaren van blootstelling aan kwartsstof en de maatregelen die werkgevers en werknemers kunnen en moeten nemen om zich tegen die blootstelling te beschermen.

 

 
 
X