• Gebruiksgemak

  Centraal stofzuigen staat synoniem voor gebruiksgemak

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header_unit1.jpg
  Lees waarom
 • Tijdelijk geen verzendkosten!

  als u voor minimaal € 20,00 bestelt in de webshop

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header2.jpg

Waarom kiezen voor een centraal stofzuigersysteem?

17 april 2019

Onze huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat er niet genoeg frisse lucht naar binnen kan komen. Vaak worden gebouwen niet goed genoeg geventileerd. Een goed geïsoleerd huis of kantoor is positief voor de energierekening, maar voor onze gezondheid is het minder goed nieuws. Ons huis of onze werkplek schoon houden met een conventionele stofzuiger? Niet zo’n goed idee, want een draagbare stofzuiger brengt de lucht onnodig in beweging. Mensen die last hebben van een allergie hebben veel last van al dat opdwarrelende ultrafijne stof. Dàt is het echte voordeel van een centraal stofzuigersysteem: het opgezogen stof wordt voor 100% afgevoerd. Het stof is ècht weg.

We brengen zo’n 90% van onze tijd binnen door. Het overgrote deel van ons leven zijn we dus binnen. Een gezond binnenklimaat is cruciaal voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Vooral voor mensen die al gevoelig zijn. Denk aan allergieën voor stofmijt, pollen, bacteriën en schimmels. Een AstroVac centraal stofzuigersysteem levert een grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat omdat het allergenen afvoert en geen ultra fijnstof verspreidt.

Zo werkt een centraal stofzuigersysteem

Een centraal stofzuigersysteem bestaat uit een stofzuigunit die wordt opgesteld in de garage, kelder, bijkeuken of andere beschikbare ruimte. De unit heeft doorgaans een flinke overcapaciteit en dus genoeg zuigkracht om uw woning of bedrijfsruimte schoon te houden. Eén keer stofzuigen is voldoende om uw ruimte schoon te houden; efficiënt en grondig! In elke ruimte waar u regelmatig stofzuigt wordt een stofcontact in de muur aangebracht. Struikelen over uw stofzuiger is verleden tijd.

De voordelen van een centrale stofzuiger

Een conventionele stofzuiger blaast ultra fijnstof, verwarmd door de motor, weer terug de ruimte in. En dat ruik je. Bij een centraal stofzuigersysteem wordt fijnstof met een aparte leiding naar buiten geblazen. Wij garanderen dat een centrale stofzuiger van AstroVac de schoonste manier van stofzuigen is! Vieze lucht die nogal eens van een conventionele stofzuiger afkomt en opdwarrelend stof zijn verleden tijd. Stof dat u opzuigt wordt opgevangen in een grote stofcontainer; het fijnstof wordt met een aparte leiding naar buiten geblazen. En dat is uniek: wat u opzuigt, bent u kwijt. Écht kwijt!

Een centraal stofzuigsysteem van AstroVac kan bij renovatie, nieuwbouw en vaak ook in een bestaande woning worden toegepast. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op +31 (0)76 – 5781581 voor een goed advies.


« Terug naar nieuwsoverzicht
 
X