• Gebruiksgemak

  Centraal stofzuigen staat synoniem voor gebruiksgemak

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header_unit1.jpg
  Lees waarom
 • Schone omgeving

  AstroVac biedt u en uw gezin een echt schone omgeving!

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_jongetje.jpg
  Lees meer

Beurzen

AstroVac > Informatie > Beurzen

Eigen Huis

21 september t/m 23 september 2018

Bezoek AstroVac gratis op de nationale BEURS EIGEN HUIS.

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 september vindt de najaarseditie van de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dé consumentenbeurs voor iedereen met (ver)bouw- of inrichtingsplannen. Kom inspiratie opdoen en laat u informeren over de laatste trends en ontwikkelingen.

Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of  diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van het inschakelen van een architect, adviezen op het gebied van centrale stofzuigsystemen, daken, open haarden, keukens, badkamers, serres etc. tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren etc. U  krijgt  een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij de realisatie van uw droomhuis!

Wilt u gratis entree tot de beurs? Stuur dan uiterlijk woensdag 19 september een mailtje naar info@astrovac.nl. Let wel: het aantal resterende toegangskaarten is beperkt. Ofwel: op = op.

U vindt AstroVac centrale stofzuigsystemen in hal 12, stand D1.10, met een interessante beursaanbieding!

 


Bouwbeurs 2019

4 februari t/m 8 februari 2019

Bezoek AstroVac op de Bouwbeurs

Elke twee jaar in februari ontvangen ruim 600 exposanten zo’n 75.000 vakbezoekers in Utrecht. De BouwBeurs is hiermee de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier tonen fabrikanten en toeleveranciers de oplossingen voor de bouwprojecten van vandaag en de innovaties van morgen. De BouwBeurs is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

U vindt AstroVac in hal 9, standnr A111


 
 
X