• Schone omgeving

  AstroVac biedt u en uw gezin een echt schone omgeving!

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_jongetje.jpg
  Lees meer
 • Nieuwe klant?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang interessante aanbiedingen!

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_ouderen1.jpg

Beurzen

AstroVac > Informatie > Beurzen

VSK beurs

4 februari t/m 7 februari 2020

VSK is de belangrijkste vakbeurs in Nederland voor de installatiebranche. Op de beurs worden de nieuwste installatiesystemen, -technieken en -producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing, koudetechniek en centraal stofzuigen gepresenteerd. Naast een breed expositieprogramma kunt u ook diverse inhoudelijke activiteiten bezoeken.

De volgende editie van VSK vindt plaats van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt AstroVac Centrale Stofzuigsystemen in hal 9, standnummer 09.D110.

Klik hier voor gratis entreebewijzen


Eigen Huis

6 maart t/m 8 maart 2020

Bezoek AstroVac gratis op de nationale BEURS EIGEN HUIS.

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 maart 2020 vindt de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dé consumentenbeurs voor iedereen met (ver)bouw- of inrichtingsplannen. Kom inspiratie opdoen en laat u informeren over de laatste trends en ontwikkelingen.

Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of  diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van het inschakelen van een architect, adviezen op het gebied van centrale stofzuigsystemen, daken, open haarden, keukens, badkamers, serres etc. tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren etc. U  krijgt  een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij de realisatie van uw droomhuis!

Wilt u gratis entree tot de beurs? Stuur dan uiterlijk woensdag 4 maart een mailtje naar info@astrovac.nl. Let wel: het aantal toegangskaarten is beperkt. Ofwel: op = op.

U vindt AstroVac centrale stofzuigsystemen in stand B5.09

 


 
 
X