• Nieuwe klant?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang interessante aanbiedingen!

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_ouderen1.jpg
 • Gebruiksgemak

  Centraal stofzuigen staat synoniem voor gebruiksgemak

  https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header_unit1.jpg
  Lees waarom

Bedrijfsprofiel

AstroVac > Contact > Bedrijfsprofiel

AstroVac is expert in geïntegreerde centrale stofzuiginstallaties. Levert de non-allergische installaties met vele stofcontacten voor de slang in zowel bestaande als nieuwbouw projecten. AstroVac is onderdeel van Van Dijnsen Multitrading BV, importeur van centrale stofzuiginstallaties sinds 1979.

AstroVac biedt u een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige stofzuigunits en componenten voor toepassing in o.a. woningen, winkels en kantoren. AstroVac beschikt over een eigen ontwerp- en calculatieafdeling en over een gespecialiseerde servicedienst.

Het bedrijf is gevestigd in een modern kantoorpand op het industrieterrein Moleneind-Oost in Breda. Vanuit het centrale magazijn worden vrijwel alle bestellingen uit voorraad binnen 1 à 2 werkdagen door geheel Nederland en België afgeleverd.

Bedrijfsgegevens

AstroVac in het buitenland

Van Dijnsen Multitrading BV is officieel AstroVac importeur voor Nederland en België. Daarnaast worden regelmatig bestellingen verzonden naar o.a. Duitsland (Deutschland), Frankrijk (La France), Oostenrijk (Austria), Zwitserland (Schwitzerland, Schweiz, Suisse), Zweden (Sweden), Denemarken (Danmark) en Spanje (Spain).

 

 
 
X