• Tijdelijk geen verzendkosten!

    als u voor minimaal € 20,00 bestelt in de webshop

    https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header2.jpg
  • Nieuwe klant?

    Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang interessante aanbiedingen!

    https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_ouderen1.jpg

De kracht van samenwerking!

AstroVac > Stofzuigsysteem > De kracht van samenwerking!

Bij AstroVac bent u als dealer verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service. U wordt vakkundig ondersteund door Van Dijnsen Multitrading BV, importeur sinds 1979. Geïnteresseerd? Lees dan verder en ontdek de voordelen van een samenwerking met AstroVac.

Hoge merkbekendheid

AstroVac is sinds de introductie in 1979 duizenden malen succesvol toegepast in alle mogelijke toepassingen en wordt bovengemiddeld vaak geadviseerd vanwege de hoge mate van betrouwbaarheid van het product en de dienstverlening.

Verkoopondersteuning

Als dealer kunt u zich te allen tijde kosteloos laten bijstaan. Telefonisch  of op locatie, samen met een commerciële buitendienst medewerker van AstroVac die het ontwerp- en verkoopproces samen met u in goede banen leidt. Zeker in de beginperiode adviseren wij u hier gebruik van te maken.

Rechtstreekse levering

AstroVac installaties worden rechtstreeks geleverd aan de dealer, zonder ingebouwde marges  voor de groothandel. Zo houden we de prijzen laag, met instandhouding van de leveringssnelheid en met het gerichte advies dat erbij hoort.

De beste condities

Met onze dealers komen wij vooraf competitieve en uitdagende inkoopcondities overeen. Dit is een wederzijds belang, want wij zetten in op lange-termijn relaties.

Het beste product voor een scherpe prijs

Door het inkoopvolume is AstroVac in staat om kwalitatief hoogwaardige materialen aan te bieden tegen een zeer gunstige prijsstelling.

Een uitgebreid assortiment

AstroVac voert het meest uitgebreide assortiment, gebaseerd op de ervaringen en feedback van ruim  2.200 dealers en tienduizenden gebruikers in Nederland en België in de afgelopen 40 jaar

Snelheid

AstroVac belevert haar dealers razendsnel. Dit geldt voor zowel complete installaties als losse onderdelen. Afhankelijk van het tijdstip van bestelling wordt uw zending diezelfde dag of uiterlijk de dag erna verzonden. U heeft uw bestelling dus altijd binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Voorraad

Alle materialen worden vanuit het centrale magazijn uit voorraad geleverd. Als dealer kunt u ook reserve-onderdelen bestellen om kleine reparaties zelf uit te voeren en de installaties van uw klanten in goede staat te houden.

Reserve-onderdelen

AstroVac levert een groot assortiment reserve-onderdelen en houdt deze jarenlang voor u op voorraad zodat u er over kunt beschikken als u ze ècht nodig heeft.

Franko levering

Wij streven ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bestellingen vanaf € 250 worden altijd franko geleverd. Voor bestellingen met een lagere orderwaarde wordt een bijdrage van € 7 gevraagd in de verzendkosten, ongeacht het aantal pakketten.

Retourmaterialen

Overtollige materalen worden, mits in goede staat, teruggenomen voor de prijs die u ervoor heeft betaald. Er wordt geen retourcommissie in rekening gebracht.

Ontwerp- en calculatieafdeling

Heeft u advies nodig? Raadpleeg dan de ontwerp- en calculatieafdeling. Aan de hand van de bouwtekening ontvangt u kosteloos een ontwerptekening en gedetailleerde offerte.

Brochures en handleidingen:

Brochures en nederlandstalige handleidingen worden kosteloos ter beschikking gesteld.

Meerdere bestelmogelijkheden:

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij u diverse bestelmogelijkheden. Uw tijd is kostbaar, dus snelheid staat voorop. U kunt telefonisch bestellen, per email of in voorkomend geval persoonlijk via een van onze buitendienstmedewerkers. Ook bieden wij de mogelijkheid om complete installaties via de online rekenhulp te bestellen, en hebben we een overzichtelijke webshop voor losse onderdelen.

Als AstroVac dealer kunt u als volgt via de webshop bestellen: Ga naar ‘mijn account’ en vink eenmalig aan dat u dealer bent of wilt worden. Na goedkeuring worden uw condities, als u ingelogd bent, meteen verwerkt in de prijzen en kunt u desgewenst achteraf (op rekening) betalen.

Online offertes maken

Met uw dealer inlogcode kunt u met de online rekenhulp razendsnel via internet uw netto materiaalprijs berekenen.

Service en onderhoud

Als dealer kent u als geen ander het nut van service en onderhoud. Komt u er toch niet uit, of heeft u gewoon even geen tijd? AstroVac heeft een eigen service- en onderhoudsdienst en staat u dus altijd met raad en daad bij. Daarmee is de continuïteit voor uw klanten gewaarborgd.

Reparatie

Als dealer kunt u defecte onderdelen laten repareren. Met een doorlooptijd van doorgaans slechts enkele werkdagen kunt u de reparatiekosten tot een minimum beperken.

Fabrikant

AstroVac wordt gefabriceerd in USA door een van de wereldmarktleiders op het gebied van centrale stofzuigsystemen. Lindsay Manufacturing is wereldwijd de enige fabrikant die zich uitsluitend bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van centrale stofzuigsystemen. En dat ziet u terug in de kwaliteit van het product.

Tevreden klanten

Als AstroVac dealer laat u tevreden klanten achter. Daar doen we het voor!

Geïnteresseerd?

De eerste stap is zo gezet. Vul het contactformulier in of (nog beter): bel met AstroVac!

 

 

 
 
X