• Tijdelijk geen verzendkosten!

    als u voor minimaal € 20,00 bestelt in de webshop

    https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/11/header2.jpg
  • Nieuwe klant?

    Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang interessante aanbiedingen!

    https://www.astrovac.nl/wp-content/uploads/2012/12/header_ouderen1.jpg

Stofzuigsysteem

AstroVac > Stofzuigsysteem

Centrale stofzuigersystemen zijn de stofzuigers van de toekomst! Conventionele stofzuigers blazen de gefilterde lucht terug in de ruimte en brengen de lucht onnodig in beweging. Dit is funest voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor stofmijt, pollen, bacteriën, schimmels enzovoorts.

Een centraal stofzuigersysteem daarentegen voert het opgezogen stof voor 100% af. Het stof wordt opgevangen in de stofzuigunit die bijvoorbeeld in de garage of kelder is opgesteld. Door deze vaste plaats zorgt de centrale stofzuiger voor extra zuigkracht, zodat u elke handeling maar een keer hoeft te verrichten. Struikelen over de stofzuiger is voorgoed verleden tijd. De slang bevestigt u namelijk aan een ingebouwd stofcontact in de muur!

Het fijnstof (die een conventionele stofzuiger weer terug de ruimte in blaast) wordt bij een centraal stofzuigersysteem met een aparte leiding naar buiten geblazen. Daarmee zijn de centrale stofzuigers van AstroVac onbetwist de schoonste manier van stofzuigen. Het stof is immers écht weg. Wat u opzuigt, bent u kwijt!

 
 
X