Excl.Incl.
12 maart t/m 14 maart 2021

Bezoek AstroVac gratis op de nationale BEURS EIGEN HUIS.

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 maart 2021 vindt de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dé consumentenbeurs voor iedereen met (ver)bouw- of inrichtingsplannen. Kom inspiratie opdoen en laat je informeren over de laatste trends en ontwikkelingen.

Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of  diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van het inschakelen van een architect, adviezen op het gebied van centrale stofzuigsystemen, daken, open haarden, keukens, badkamers, serres etc. tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren etc. Je  krijgt  een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij de realisatie van je droomhuis!

Toegangskaarten

Wil je gratis entree tot de beurs? Stuur dan uiterlijk woensdag 10 maart een mailtje naar info@astrovac.nl. Het aantal toegangskaarten is beperkt. Ofwel: op = op!

Je vindt AstroVac centrale stofzuigsystemen in stand B3.11

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus is de najaarseditie van de Eigen Huis beurs (beursdata 25 – 27 september 2020) afgelast. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen. Heb je vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

 

Alle beurzen